Märk väl att du alltid hittar kundvagnen längst upp till höger på sidan.

Du kan kolla igenom alla våra tester via menyn längst ner på sidan.

Vi erbjuder yrkesskicklig och pålitlig DNA-testningsservice i faderskaps-, släktskaps- och ursprungsfrågor. Vår kundservice är sakkunnig, effektiv och flexibel. Vårt AABB-ackrediterat laboratorium garanterar noggranna släktskapstestresultat.

Med hjälp av DNA-testning får du ett pålitligt svar på dina släktskapsfrågor, till exempel biologiskt faderskap eller kontrollering av syskonskap.

Välj oss som leverantör av släktskapstest för att:

- Vi använder alltid minst 24 markörer i våra test (17 markörer i Y-kromosomtest), vilket är 50 % mer än branschens standard. Det här hjälper oss att lösa även svåra fall med stor noggrannhet.

- Vårt laboratorium är AABB-ackrediterat, vilket garanterar kontinuerliga och pålitliga resultat. Alla våra test görs två gånger i laboratoriet så att man kan vara helt säker på resultatet.

- Vi levererar svaren på ett säkert sätt som en nedladdningsbar länk eller i ett brev.

- Du får kompetent och sekretessbelagd skandinavisk service. Vi är helt och fullt inriktade på att göra släktskaps- och ursprungstester.

- Leverans och returnering av prover sker med DHL i Sverige. Du får försändelsen till paketautomat eller serviceställe.

- Om du ändrar dig efter att ha gjort en beställning kan du inom 32 dagar från beställningsstunden returnera testet till oss. För dig kostar returneringen ingenting och du får hela det betalda beloppet tillbaka. Vi frågar inte om orsaken till returneringen.

- Vi vet att det här är en viktig sak för dig. Därför gör vi allt vi kan för att servicen ska fungera smidigt och vara så lätt och trevlig som möjligt.

Alla tester
178,00 €

Testar den biologiska relationen mellan den förmodade fadern och barnet när faderskandidaterna inte är nära släktingar. Du kan välja flera personer.

288,00 €

Testar den biologiska relationen mellan den förmodade fadern och barnet när faderskandidaterna kan vara nära släktingar. Du kan välja flera personer.

288,00 €

Testar om två eller flera syskon är biologiskt släkt med varandra. Testet kan användas för att bestämma både hel- och halvsyskon.

288,00 €

Testar om två syskon är identiska tvillingar.

288,00 €

Testar det biologiska släktskapet mellan två män när de antas vara släkt på fädernelinjen.

288,00 €

Testar sannolikheten för släktskap mellan en farbror/morbror eller faster/moster och ett barn. Barnets mor kan inkluderas, vilket kan ge ett mer exakt resultat.

288,00 €

Testar en mor-/farförälders biologiska relationen till ett barnbarn.

195,00 €

Testar den biologiska relationen mellan en förmodad mor och ett barn. Du kan välja flera personer att vara med i testet.