Huomaathan, että löydät ostoskorin aina sivun oikeasta yläkulmasta.

Pääset selaamaan kaikkia testejämme sivun alaosan valikosta.

Sopimusehdot (päivitetty 8.8.2019)

DNA-testejämme käytetään määrittämään sukulaisuussuhteita tilastollisin vertailumenetelmin. Tilatessasi testin ymmärrät, että DNA-sukulaisuustestit voivat antaa joissain tapauksissa tuloksen, jolla ei voida riittävän luotettavasti varmentaa tai poissulkea sukulaisuutta (sukulaisuuden todennäköisyys välillä 9-91 % tai löydetään mahdollinen mutaatio). Tällaisissa tapauksissa selvitämme näytteiden lähettäjän kanssa, onko testiin saatavilla lisähenkilöiden näytteitä, jotka voisivat ratkaista tapauksen. Lisähenkilöiden näytteistä saatetaan veloittaa erikseen. Kaikissa tapauksissa: tulos, joka ei pysty luotettavasti ratkaisemaan sukulaisuuskysymystä, ei oikeuta rahojen palautukseen, koska kyseessä on DNA-testaukseen liittyvä luonnollinen, vaikkakin pieni, riski.

DNA-testauspalvelumme on luonteeltaan ymmärrystä lisäävää ja tutkimuksellista, eikä se korvaa lääketieteellistä neuvontaa, geneettistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa. DNA-testauspalvelumme ja yhteistyölaboratoriomme eivät ole vastuussa seurauksista tai haitoista, jotka ovat voineet johtua DNA-testin tekemisestä. DNA-testaus tehdään hyvien laboratoriokäytäntöjen ja laatuvaatimusten mukaisesti. Testien tuloksia ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei kyseessä ole viranomainen, jolla on siihen laillinen oikeus.

Yleistä

DNA-tester.fi on DNA-testien markkinapaikka, jossa tuotteita myy Gene Lab Solutions (Y-tunnus: 2844084-1). Näitä sopimusehtoja sovelletaan Gene Lab Solutionsin ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Gene Lab Solutionsin välittämien tuotteiden ja palveluiden osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. Gene Lab Solutions pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ovat luettavissa dna-tester.fi-sivustolla.

Gene Lab Solutions ja dna-tester.fi eivät vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisella esteellä tarkoitetaan sellaista tekijää, johon Gene Lab Solutionsilla tai dna-tester.fi-palvelulla ei ole vaikutusmahdollisuutta. Asiakkaalle ilmoitetaan ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

Nämä suomenkieliset sopimusehdot ovat voimassa tilauksissa, joiden laskutusosoite on Suomessa. Ruotsista tilattaessa noudatetaan ruotsinkielisiä ja muista EU-maista tilattaessa englanninkielisiä sopimusehtoja.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy. Voit maksaa ostokset suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla, puhelimella (MobilePay) tai laskulla/osamaksulla.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (Y-tunnus: 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle eli Gene Lab Solutionsille. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, on maksu välitetty heidän kauttaan.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Lisäksi käytössäsi on luottokorttimaksu Visalla tai Mastercardilla sekä puhelimella maksaminen MobilePaylla.

Lasku- ja osamaksupalveluita tarjoaa Mash Finance Oyj. Kun maksat ostoksesi Mashin laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain kassalla Mash-lasku tai -osamaksu - miten sinulle parhaiten sopii.

Mash-lasku: Perinteinen paperilasku on helppo ja luotettava maksutapa. Saat 14 päivää korotonta maksuaikaa. Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi - laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi.

Mash-osamaksu: Osamaksulla maksat hankintasi turvallisesti ja näppärästi erissä. Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta. Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Maksaminen hoituu siis kuukauden välein nopeasti ja helposti. Käsittelymaksu 3,90 €/kk, vuosikorko 19,90 %, ei muita kuluja.

Mash-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10 000 euron ostoksille. MashFinance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash-laskulla tai  osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään tai tunnistautua pankkitunnuksillaan.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin, Matkahuollon ja DHL:n kuljetuspalvelut. Toimitus kirjeenä kotiin on ilmaista Suomen sisällä. Jos haluat testin toimitettuna Suomessa huomaamattomasti pakettiautomaattiin, on sen kulut 10 € / lähetys. Myös Matkahuollon toimitus noutopisteeseen on 10 € / lähetys. Halutessasi voit valita myös DHL:n kuriiritoimituksen, jolloin saat testin suoraan kotiovellesi tai DHL:n palvelupisteeseen/pakettiautomaattiin noudettavaksi (DHL lähettää sinulle viestin, jonka avulla valinnan voi tehdä). DHL-toimituksen hinta on 20 € / lähetys. Näytteiden palautus on aina ilmaista. Palautukseen käytetään Postin seurannallista lähetystä, mikä takaa sen, että tiedämme aina, missä vaiheessa lähetys on menossa.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa vaikuttaa toimituskuluihin (ilmaiseksi kirjeenä kotiin, 10 eurolla pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen, 20 eurolla DHL:llä). Suomen ulkopuolelle toimitukset tehdään aina DHL:llä hintaan 20 € / lähetys.

Posti säilyttää pakettiautomaattitoimituksia ainoastaan 7 päivää. Muista hakea lähetys ajoissa!

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti tuotteet lähetetään mahdollisimman pian tai viimeistään 3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Kuljetukseen menee yleensä arviolta 1-3 vuorokautta toimitustavasta riippuen. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 32 vuorokauden mittainen palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Jos käy niin, että testin tekemiselle ei olekaan tarvetta, ole ensin yhteydessä meihin osoitteeseen info@dna-tester.fi. Kerro viestissä tilausnumerosi (löytyy tilausvahvistuksesta) ja että haluat palauttaa tuotteen. Annamme vastauksena ohjeet tuotteen palauttamiseksi. Palauttaminen on ilmaista ja palautamme maksamasi hinnan täysimääräisenä sinulle takaisin. Huomaathan, että käyttäessäsi palautusoikeutta sinun tulee aina ilmoittaa ensin meille aikeistasi. Lähetyksen noutamatta jättäminen pakettiautomaatista tai palauttaminen ilman ilmoitusta ei kelpaa, ja tällöin veloitamme 10 euroa palautuskuluina.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@dna-tester.fi. Asiakastietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat lisätietoa tietosuojaselosteesta, joka on luettavissa dna-tester.fi-palvelussa. Mahdolliset erimielisyydet kauppasuhteen osapuolten välillä ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Asiamieskuluja ei korvata, koska kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoavat veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

Kaikki testit
99,00 €

Tällä testillä selvität muinaisen paternaalisen Y-haploryhmäsi. Testissä tutkitaan Y-kromosomin markkereita, joten se voidaan tehdä vain mieshenkilölle.

137,00 €

Testaa oletetun isän ja lapsen välisen biologisen suhteen silloin, kun isäehdokkaat eivät ole lähisukulaisia keskenään. Testiin voi valita useampia henkilöitä.

247,00 €

Testaa oletetun isän ja lapsen välisen biologisen suhteen, kun isäehdokkaat saattavat olla lähisukulaisia keskenään. Testiin voi valita useampia henkilöitä.

247,00 €

Testaa kahden tai useamman sisaruksen väliltä, ovatko he biologisesti sukua keskenään. Testiä voidaan käyttää sekä täysi- että puolisisaruuden määrittämiseen.

247,00 €

Testaa kahden sisaruksen väliltä, ovatko he identtisiä kaksosia keskenään.

239,00 €

Testaa kahden miespuolisen henkilön biologista sukulaisuutta silloin, kun heidän oletetaan olevan sukulaisia mieslinjassa.

247,00 €

Testaa sedän tai tädin biologisen sukulaisuuden todennäköisyyttä lapseen. Testiin voidaan ottaa mukaan lapsen äiti, mikä saattaa parantaa tuloksen tarkkuutta.

247,00 €

Testaa isovanhemman biologista sukulaisuutta lapsenlapseen.

148,00 €

Testaa oletetun äidin ja lapsen välisen biologisen suhteen. Testiin voi valita useampia henkilöitä.