Huomaathan, että löydät ostoskorin aina sivun oikeasta yläkulmasta.

Pääset selaamaan kaikkia testejämme sivun alaosan valikosta.

Sopimusehdot (päivitetty 18.8.2020)

DNA-testejämme käytetään määrittämään sukulaisuussuhteita tilastollisin vertailumenetelmin. Tilatessasi testin ymmärrät, että DNA-sukulaisuustestit voivat antaa joissain tapauksissa tuloksen, jolla ei voida riittävän luotettavasti varmentaa tai poissulkea sukulaisuutta (sukulaisuuden todennäköisyys välillä 9-91 % tai löydetään mahdollinen mutaatio). Tällaisissa tapauksissa selvitämme näytteiden lähettäjän kanssa, onko testiin saatavilla lisähenkilöiden näytteitä, jotka voisivat ratkaista tapauksen. Lisähenkilöiden näytteistä saatetaan veloittaa erikseen. Kaikissa tapauksissa: tulos, joka ei pysty luotettavasti ratkaisemaan sukulaisuuskysymystä, ei oikeuta rahojen palautukseen, koska kyseessä on DNA-testaukseen liittyvä luonnollinen, vaikkakin pieni, riski.

DNA-testauspalvelumme on luonteeltaan ymmärrystä lisäävää ja tutkimuksellista, eikä se korvaa lääketieteellistä neuvontaa, geneettistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa. DNA-testauspalvelumme ja yhteistyölaboratoriomme eivät ole vastuussa seurauksista tai haitoista, jotka ovat voineet johtua DNA-testin tekemisestä. DNA-testaus tehdään hyvien laboratoriokäytäntöjen ja laatuvaatimusten mukaisesti. Testien tuloksia ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei kyseessä ole viranomainen, jolla on siihen laillinen oikeus.

Muusta kuin vanupuikolla otetusta näytteestä peritään lisämaksu.

Sisaruustesti: Jos on mahdollista, että testattavien sisarusten mahdolliset isät ovat lähisukulaisia keskenään (esimerkiksi veljeksiä tai isä ja poika), testi ei välttämättä anna luotettavaa tulosta sisaruudesta, koska lähisukulaisten perimät saattavat olla liian lähellä toisiaan.

Setä-/tätitesti: Tässä testissä sedän tai tädin tulee olla täyssisarus oletetun vanhemman kanssa, jotta tulos on luotettava.

Yleistä

DNA-tester.fi on DNA-testien markkinapaikka, jossa tuotteita myy Gene Lab Solutions (Y-tunnus: 2844084-1). Näitä sopimusehtoja sovelletaan Gene Lab Solutionsin ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Gene Lab Solutionsin välittämien tuotteiden ja palveluiden osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. Gene Lab Solutions pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ovat luettavissa dna-tester.fi-sivustolla.

Gene Lab Solutions ja dna-tester.fi eivät vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisella esteellä tarkoitetaan sellaista tekijää, johon Gene Lab Solutionsilla tai dna-tester.fi-palvelulla ei ole vaikutusmahdollisuutta. Asiakkaalle ilmoitetaan ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

Nämä suomenkieliset sopimusehdot ovat voimassa tilauksissa, joiden laskutusosoite on Suomessa. Ruotsista tilattaessa noudatetaan ruotsinkielisiä ja muista EU-maista tilattaessa englanninkielisiä sopimusehtoja.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy. Voit maksaa ostokset suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla, puhelimella (MobilePay) tai laskulla/osamaksulla.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (Y-tunnus: 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle eli Gene Lab Solutionsille. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, on maksu välitetty heidän kauttaan.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Lisäksi käytössäsi on luottokorttimaksu Visalla tai Mastercardilla sekä puhelimella maksaminen MobilePaylla.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90 €:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36 erässä, alkaen 9,90 €/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 €/kk ja 19,90 % luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30-3000 euron ostoksia. Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Matkahuollon ja DHL:n kuljetuspalvelut. Toimitus Matkahuollon palvelupisteeseen tai Pakettipisteen automaattiin on ilmaista Suomen sisällä. Halutessasi voit valita myös DHL:n kuriiritoimituksen, jolloin saat testin suoraan kotiovellesi tai DHL:n palvelupisteeseen/pakettiautomaattiin noudettavaksi (DHL lähettää sinulle viestin, jonka avulla valinnan voi tehdä). Näytteiden palautus on aina ilmaista. Palautukseen käytetään Postin seurannallista lähetystä, jonka voi jättää Postin palvelupisteeseen.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa vaikuttaa toimituskuluihin. Suomen ulkopuolelle EU:n sisällä toimitukset tehdään aina DHL:llä.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti tuotteet lähetetään mahdollisimman pian tai viimeistään 3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Kuljetukseen menee yleensä arviolta 1-3 vuorokautta toimitustavasta riippuen. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 32 vuorokauden mittainen palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Jos käy niin, että testin tekemiselle ei olekaan tarvetta, ole ensin yhteydessä meihin osoitteeseen info@dna-tester.fi. Kerro viestissä tilausnumerosi (löytyy tilausvahvistuksesta) ja että haluat palauttaa tuotteen. Annamme vastauksena ohjeet tuotteen palauttamiseksi. Palauttaminen on ilmaista ja palautamme maksamasi hinnan täysimääräisenä sinulle takaisin. Huomaathan, että käyttäessäsi palautusoikeutta sinun tulee aina ilmoittaa ensin meille aikeistasi. Lähetyksen noutamatta jättäminen pakettiautomaatista tai palauttaminen ilman ilmoitusta ei kelpaa, ja tällöin veloitamme 10 euroa palautuskuluina.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@dna-tester.fi. Asiakastietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat lisätietoa tietosuojaselosteesta, joka on luettavissa dna-tester.fi-palvelussa. Mahdolliset erimielisyydet kauppasuhteen osapuolten välillä ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Asiamieskuluja ei korvata, koska kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoavat veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

Kaikki testit
99,00 €

Tällä testillä selvität muinaisen paternaalisen Y-haploryhmäsi. Testissä tutkitaan Y-kromosomin markkereita, joten se voidaan tehdä vain mieshenkilölle.

158,00 €

Testaa oletetun isän ja lapsen välisen biologisen suhteen silloin, kun isäehdokkaat eivät ole lähisukulaisia keskenään. Testiin voi valita useampia henkilöitä.

268,00 €

Testaa oletetun isän ja lapsen välisen biologisen suhteen, kun isäehdokkaat saattavat olla lähisukulaisia keskenään. Testiin voi valita useampia henkilöitä.

268,00 €

Testaa kahden tai useamman sisaruksen väliltä, ovatko he biologisesti sukua keskenään. Testiä voidaan käyttää sekä täysi- että puolisisaruuden määrittämiseen.

268,00 €

Testaa kahden sisaruksen väliltä, ovatko he identtisiä kaksosia keskenään.

268,00 €

Testaa kahden miespuolisen henkilön biologista sukulaisuutta silloin, kun heidän oletetaan olevan sukulaisia mieslinjassa.

268,00 €

Testaa sedän tai tädin biologisen sukulaisuuden todennäköisyyttä lapseen. Testiin voidaan ottaa mukaan lapsen äiti, mikä saattaa parantaa tuloksen tarkkuutta.

268,00 €

Testaa isovanhemman biologista sukulaisuutta lapsenlapseen.

175,00 €

Testaa oletetun äidin ja lapsen välisen biologisen suhteen. Testiin voi valita useampia henkilöitä.