Huomaathan, että löydät ostoskorin aina sivun oikeasta yläkulmasta.

Pääset selaamaan kaikkia testejämme sivun alaosan valikosta.

Sopimusehdot (päivitetty 16.3.2022)

DNA-testejämme käytetään määrittämään sukulaisuussuhteita tilastollisin vertailumenetelmin. Tilatessasi testin ymmärrät, että DNA-sukulaisuustestit voivat antaa joissain tapauksissa tuloksen, jolla ei voida riittävän luotettavasti varmentaa tai poissulkea sukulaisuutta (sukulaisuuden todennäköisyys välillä 9-91 % tai löydetään mahdollinen mutaatio). Tällaisissa tapauksissa selvitämme näytteiden lähettäjän kanssa, onko testiin saatavilla lisähenkilöiden näytteitä, jotka voisivat ratkaista tapauksen. Lisähenkilöiden näytteistä saatetaan veloittaa erikseen. Kaikissa tapauksissa: tulos, joka ei pysty luotettavasti ratkaisemaan sukulaisuuskysymystä, ei oikeuta rahojen palautukseen, koska kyseessä on DNA-testaukseen liittyvä luonnollinen, vaikkakin pieni, riski.

DNA-testauspalvelumme on luonteeltaan ymmärrystä lisäävää ja tutkimuksellista, eikä se korvaa lääketieteellistä neuvontaa, geneettistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa. DNA-testauspalvelumme ja yhteistyölaboratoriomme eivät ole vastuussa seurauksista tai haitoista, jotka ovat voineet johtua DNA-testin tekemisestä. DNA-testaus tehdään hyvien laboratoriokäytäntöjen ja laatuvaatimusten mukaisesti. Testien tuloksia ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei kyseessä ole viranomainen, jolla on siihen laillinen oikeus.

Muusta kuin vanupuikolla otetusta näytteestä peritään lisämaksu.

Sisaruustesti: Jos on mahdollista, että testattavien sisarusten mahdolliset isät ovat lähisukulaisia keskenään (esimerkiksi veljeksiä tai isä ja poika), testi ei välttämättä anna luotettavaa tulosta sisaruudesta, koska lähisukulaisten perimät saattavat olla liian lähellä toisiaan.

Setä-/tätitesti: Tässä testissä sedän tai tädin tulee olla täyssisarus oletetun vanhemman kanssa, jotta tulos on luotettava.

Näytteet pitää lähettää analysoitaviksi 6 kuukauden sisällä tilauspäivästä. Maksua ei palauteta, jos tilauspäivästä on kulunut yli 32 vuorokautta ja näytteitä ei ole lähetetty 6 kuukauden sisällä tilauspäivästä.

Yleistä

DNA-tester.fi on DNA-testien markkinapaikka, jossa tuotteita myy Gene Lab Solutions (Y-tunnus: 2844084-1). Näitä sopimusehtoja sovelletaan Gene Lab Solutionsin ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Gene Lab Solutionsin välittämien tuotteiden ja palveluiden osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. Gene Lab Solutions pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ovat luettavissa dna-tester.fi-sivustolla.

Gene Lab Solutions ja dna-tester.fi eivät vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisella esteellä tarkoitetaan sellaista tekijää, johon Gene Lab Solutionsilla tai dna-tester.fi-palvelulla ei ole vaikutusmahdollisuutta. Asiakkaalle ilmoitetaan ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

Nämä suomenkieliset sopimusehdot ovat voimassa tilauksissa, joiden laskutusosoite on Suomessa. Ruotsista tilattaessa noudatetaan ruotsinkielisiä ja muista EU-maista tilattaessa englanninkielisiä sopimusehtoja.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin ja DHL:n kuljetuspalvelut. Toimitus Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin on ilmaista Suomen sisällä. Halutessasi voit valita myös DHL:n kuriiritoimituksen, jolloin saat testin suoraan kotiovellesi tai DHL:n palvelupisteeseen/pakettiautomaattiin noudettavaksi (DHL lähettää sinulle viestin, jonka avulla valinnan voi tehdä). Näytteiden palautus on aina ilmaista. Palautukseen käytetään Postin seurannallista lähetystä, jonka voi jättää Postin palvelupisteeseen.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa vaikuttaa toimituskuluihin. Suomen ulkopuolelle EU:n sisällä toimitukset tehdään aina DHL:llä.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti tuotteet lähetetään mahdollisimman pian tai viimeistään 3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Kuljetukseen menee yleensä arviolta 1-3 vuorokautta toimitustavasta riippuen. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 32 vuorokauden mittainen palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Jos käy niin, että testin tekemiselle ei olekaan tarvetta, ole ensin yhteydessä meihin osoitteeseen info@dna-tester.fi. Kerro viestissä tilausnumerosi (löytyy tilausvahvistuksesta) ja että haluat palauttaa tuotteen. Annamme vastauksena ohjeet tuotteen palauttamiseksi. Palauttaminen on ilmaista ja palautamme maksamasi hinnan täysimääräisenä sinulle takaisin. Huomaathan, että käyttäessäsi palautusoikeutta sinun tulee aina ilmoittaa ensin meille aikeistasi. Lähetyksen noutamatta jättäminen pakettiautomaatista tai palauttaminen ilman ilmoitusta ei kelpaa, ja tällöin veloitamme 10 euroa palautuskuluina.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@dna-tester.fi. Asiakastietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat lisätietoa tietosuojaselosteesta, joka on luettavissa dna-tester.fi-palvelussa. Mahdolliset erimielisyydet kauppasuhteen osapuolten välillä ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Asiamieskuluja ei korvata, koska kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoavat veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

Kaikki testit
178,00 €

Testaa oletetun isän ja lapsen välisen biologisen suhteen silloin, kun isäehdokkaat eivät ole lähisukulaisia keskenään. Testiin voi valita useampia henkilöitä.

288,00 €

Testaa oletetun isän ja lapsen välisen biologisen suhteen, kun isäehdokkaat saattavat olla lähisukulaisia keskenään. Testiin voi valita useampia henkilöitä.

288,00 €

Testaa kahden tai useamman sisaruksen väliltä, ovatko he biologisesti sukua keskenään. Testiä voidaan käyttää sekä täysi- että puolisisaruuden määrittämiseen.

288,00 €

Testaa kahden sisaruksen väliltä, ovatko he identtisiä kaksosia keskenään.

288,00 €

Testaa kahden miespuolisen henkilön biologista sukulaisuutta silloin, kun heidän oletetaan olevan sukulaisia mieslinjassa.

288,00 €

Testaa sedän tai tädin biologisen sukulaisuuden todennäköisyyttä lapseen. Testiin voidaan ottaa mukaan lapsen äiti, mikä saattaa parantaa tuloksen tarkkuutta.

288,00 €

Testaa isovanhemman biologista sukulaisuutta lapsenlapseen.

195,00 €

Testaa oletetun äidin ja lapsen välisen biologisen suhteen. Testiin voi valita useampia henkilöitä.