Huomaathan, että löydät ostoskorin aina sivun oikeasta yläkulmasta.

Pääset selaamaan kaikkia testejämme sivun alaosan valikosta.

Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa DNA-testauspalvelua isyys-, sukulaisuus- ja alkuperäkysymyksissä. Suomalainen asiakaspalvelumme on asiantunteva, tehokas ja joustava. AABB-akkreditoitu laboratoriomme takaa tarkat sukulaisuustestitulokset.

Sukulaisuustestien lisäksi tarjoamme pitkälle kehitetyn, erittäin tarkan alkuperätestin sukututkimukseen tai omaksi mielenkiinnoksi.

DNA-testauksen avulla saat varman vastauksen sukulaisuuskysymyksiisi, esimerkiksi biologisen isyyden tai sisaruuden varmistamisessa.

Valitse meidät sukulaisuustestisi toimittajaksi, koska:

- Käytämme testeissämme aina vähintään 24 markkeria (Y-kromosomitestissä 17 markkeria), mikä on 50 % enemmän kuin alan standardi. Tämä auttaa meitä ratkaisemaan vaikeammatkin tapaukset suurella tarkkuudella.

- Laboratoriomme on AABB-akkreditoitu, mikä takaa toistettavat ja luotettavat tulokset. Kaikki testimme tehdään laboratoriossa kahdesti, jotta tulos on täysin varma.

- Toimitamme tulokset turvallisesti joko ladattavana linkkinä sähköpostiisi tai kirjeenä.

- Saat meiltä asiantuntevaa ja yksityisyyden säilyttävää suomalaista palvelua. Olemme keskittyneet täysin sukulaisuus- ja alkuperätestien tekemiseen.

- Toimitus ja palautus Suomessa Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin sisältyvät kaikkiin hintoihimme. Halutessasi voit valita myös DHL-kuljetuksen suoraan kotiovellesi tai palvelupisteeseen.

- Jos muutat mielesi tilauksen jälkeen, sinulla on 32 päivää aikaa tilaushetkestä palauttaa testi takaisin meille. Palautus ei maksa sinulle mitään ja saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Emme kysy syytä palautukselle.

- Me tiedämme, että kyseessä on sinulle tärkeä asia. Tämän vuoksi teemme kaikkemme, että palvelu sujuu sinun kannalta mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Kaikki testit
178,00 €

Testaa oletetun isän ja lapsen välisen biologisen suhteen silloin, kun isäehdokkaat eivät ole lähisukulaisia keskenään. Testiin voi valita useampia henkilöitä.

288,00 €

Testaa oletetun isän ja lapsen välisen biologisen suhteen, kun isäehdokkaat saattavat olla lähisukulaisia keskenään. Testiin voi valita useampia henkilöitä.

288,00 €

Testaa kahden tai useamman sisaruksen väliltä, ovatko he biologisesti sukua keskenään. Testiä voidaan käyttää sekä täysi- että puolisisaruuden määrittämiseen.

288,00 €

Testaa kahden sisaruksen väliltä, ovatko he identtisiä kaksosia keskenään.

288,00 €

Testaa kahden miespuolisen henkilön biologista sukulaisuutta silloin, kun heidän oletetaan olevan sukulaisia mieslinjassa.

288,00 €

Testaa sedän tai tädin biologisen sukulaisuuden todennäköisyyttä lapseen. Testiin voidaan ottaa mukaan lapsen äiti, mikä saattaa parantaa tuloksen tarkkuutta.

288,00 €

Testaa isovanhemman biologista sukulaisuutta lapsenlapseen.

195,00 €

Testaa oletetun äidin ja lapsen välisen biologisen suhteen. Testiin voi valita useampia henkilöitä.